Het aftellen is begonnen

Jaren geleden inmiddels ontstond het plan om een lange reis te maken. Met de fiets moest het gaan gebeuren. Een jaar of misschien wel een paar jaar. De route onstond en werd bijgesteld. Zo ook het doel bedrag voor de spaarrekening. Iets wat door ons in het begin werd onderschat misschien. Stiekem heb je een klein fortuin nodig als je zo lang op reis wil. Inmiddels zijn we al weer jaren verder waarin we veel hebben moeten laten om zo veel mogelijk geld opzij te kunnen zetten voor onze droom. Soms leek het er op dat we het geld nooit bij elkaar zouden krijgen. En verder als de verhalen en de dromen, leek het niet dichterbij te komen.

Toch gaat het nu dan eindelijk gebeuren. De spaarrekening is gevuld. De fietsen zijn inmiddels uitvoerig getest. Het materiaal voor onderweg ligt klaar, en de route is in grote lijnen uitgestippeld. Tijd om maar eens een ticket te boeken en daarmee een datum voor vertrek te prikken.
Zo gebeurde het dat we op een druilerige zondag middag onze tickets met een enkele reis Ushuaia boekte en daarmee het aftellen echt van start ging.

Het staat er echt. U gaat op reis op 7 december 2016.

Schermafbeelding 2016-02-07 om 13.54.25


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *