English Spain Russian Italian German French

Aan het materiaal zal het niet liggen

Afgelopen week zijn onze fietsen nog eens grondig nagekeken door Cycletrend in Nuenen. Wij zijn heel erg blij met jullie. De spaken gespannen, Rohloff naaf van nieuwe olie voorzien, de remmen nagekeken, de juiste banden eronder. Kortom ze zijn helemaal onder de loep genomen. En toch maar op advies een spiegeltje gemonteerd. Zelf vindt ik het iets voor oude mensen. Maar alle wereldfietsers die wij gesproken hebben adviseerde het ons van harte. De fietsen zijn er klaar voor. Nog een rondje om de kerk en dan kunnen ze de doos in.

IMG_5467-bewerkt

  Pim Schnitker  /    October 1, 2016  /   De voorbereidingen  /   4 Comments

comments

  1. Peter Goudsmits /

    Wat is er mis met oude mensen

  2. Martijn /

    Soms weten oude mensen gewoon wat praktisch is. ;-)

  3. Joop /

    Wanneer vertrekken jullie?

Comment this post